hits

Kanotur & min beste soppstuing

I dag vknet vi til sol her i Lofoten, og startet dagen med grille oss litt p stranda. Det er s vakkert her jeg at bare blir liggende se p det nydelige landskapet rundt oss. Sandstrand, bl sj og hvite fjelltopper overalt, det er helt magisk se p! For se enda mer av den fine naturen tok vi oss en kanotur rett nedenfor alle fjellene. Jeg lurer p hvor mange topper det er her i Lofoten, uansett hvilken retning jeg ser s er det et hav av de. Jeg er ikke bekymret for at det ikke skal bli fine fjellturer denne uka med andre ord :)





Guttene mine er litt tffere enn meg, og tok seg en liten badetur etterp ogs. Guapo liker ikke svmme, s vi prver lre han det med gi godbiter i vannet. All verdens godbiter og proteinbarer hadde ikke lurt meg ut i vannet uten vtdrakt i dag, med ni grader frister det mest holde seg p land. Mens de enda var i vannet kunne jeg gjre i stand til grillfest, med bde kyllingfilet, entrecte og ytrefilet.

Det beste av alt med dette mltidet var likevel soppstuingen, denne er faktisk den beste varianten jeg noensinne har laget. Du trenger en rdlk, 200 gram Creme Fraishe lett, en halv kinesisk hvitlk og tolv store ferske sjampingjong. Finhakk rdlk og brun den sammen med litt smr i en kasserolle. Press hvitlk og tilsett, husk rr godt slik at det ikke brenner seg fast. Finhakk soppen og tilsett i kasserollen. Nr soppen varmes kommer det en del vann ut av den, rr blandingen p god varme helt laget med vann er borte. Frst da tilsetter du Creme Fraishe, og lar det koke opp i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper - denne soppstuingen tler ganske mye krydder s ikke vr beskjeden. Vil du ha en enda mer kremete soppstuing kan du ogs tilsette resten av boksen med Creme Fraishe, men jeg synes denne konsistensen blir helt perfekt. Vi slikket bokstavelig talt ren kasserollen, s skal det vre flere enn to til middag vil jeg anbefale doble oppskriften. Server gjerne til grillmat, viltkjtt, biff - eller akkurat hva du vil. Dette er et tilbehr som passer til det aller meste!




N skal vi slappe av litt og la maten synke ned, fr vi skal ta oss en kveldstur p sykkel. Jeg har jo ikke sett midnattssola fr, s da passer det perfekt denne lrdagskvelden ♥

3 kommentarer

h s deilig det ser ut! Hres ut som en flott tur 😊

Tips til soppstuingen: tilsett litt sprstekt bacon og gjerne litt sweet chili og bbq-saus! S godt 🍄 🍴

s kjempe deilig ut : ))) Nam nam <3

Hva krydder hadde du p kyllingfilet'en?

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat