Renegade rows & sommersalg

Jeg trenger mye kjernemuskulatur om dagen, og tenkte derfor å vise dere en av mine favorittøvelser for nettopp det. Renegade rows utfordrer nemlig hele kjernen, og krever samspill mellom flere muskler. Plasser to kettlebells ved siden av hverandre som på bildet under, og innta pushups-posisjon over kulene. Sørg for at du holder kroppen rett, og at du strammer magen. Legg vekten over på den kulen, og dra den andre kula opp i mot hofta. Prøv å ha minst mulig rotasjon i overkropen når du utfører øvelsen. Den kan også utføres med manualer hvis du ikke har kettlebells tilgjengelig. Den er faktisk mye tyngre enn det ser ut som – så start med en lett vekt og jobb deg oppover. Husk at du skal holde deg mest mulig i ro med overkroppen hele tiden. Jeg pleier å si til kundene mine at hvis jeg hadde satt en kopp kaffe på ryggen deres skal den ikke velte, så lite bevegelse kan du tenke at du skal ha.

Innlegget inneholder reklamelenker


Jeg tenkte å tipse dere om mer enn denne øvelsen i dag, det er nemlig sommersalg hos X-life! Hele salget finner dere ved å klikke her, men jeg har plukket ut noen av mine favoritter under. Det er ferie for mange, eksamenstid er over, kanskje har skattepenger kommet inn på konto også – da må det være lov å unne seg noe ekstra. 

T-skjorte fra Kari Traa (-43%) / T-skjorte fra Under Armour (-50%) / Løpegenser fra Casall (-50%) / T-skjorte fra Under Armour (-40%) / Joggebukse fra Kari Traa (-50%) / tights fra Röhnisch -(40%) / tights fra Kari Traa (-40%) / tights fra Casall (-40%)



Det var dagens tips fra denne jenta! Nå slappe litt av på sofaen før jeg går meg en tur med Guapo, formen er ikke helt 100% enda men iallefall stigende. Håper den er helt bra igjen til i morgen, da har jeg nemlig bursdag!

3 kommentarer
    1. sliter du fortsatt med prolaps, har også fått det! Og er veldig gla i å trene stryke, hva er det du har gjort for å bli bedre? ☺️ setter stor pris på svar, elsker bloggen din!

    2. Jeg har allerede (trøste)shoppet på salget hos x-life, og har blant annet kjøpt en deilig joggebukse fra Kari Traa.
      Godt å høre at du på bedringens vei.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg