hits

Effektiv strandtrening med stikk

22.05.2015 - 14:12 7 kommentarer

Hei dere! Jeg titter innom fra Mallorca for å gi dere noen tips til trening med strikk. Jeg vet at mange ofte lurer på hvordan de skal få trent på ferie, men det trenger dere ikke å lure på lenger nå! Jeg har nemlig samlet et knippe øvelser du kun trenger treningsstikk for å gjennomføre, hvor som helst og når som helst. Fullt utvalg av strikk til en billig penge kan dere finne her. Etter en løpetur på 11 kilometer litt tidligere i dag dro vi ned på stranda med strikkene, og fikk trent litt styrke også. Her er det øvelser som trener hele kroppen, så det er bare å sette i gang!

Strake markløft. Her er det viktig å holde en rett rygg, og sett rumpa langt bakover samtidig som overkroppen kommer fremover. Du skal kjenne strekken godt på baksiden av lårene, husk også å stramme rumpa på i topp-posisjon.

T-skjorte og caps fra Kari Traa / tights fra 2XU / sko fra Reebok (lenkene i innlegget er sponset)


Knestående kickbacks sørger virkelig for at det svir i rumpa! Super øvelse, hvor du kan variere belastningen ut i fra hvor langt forran deg du holder strikken.
Enda en super rumpeøvelse er glutebridge med stikk rundt knærne. Sørg for å press knærne ut mot strikken og skvis rumpa skikkelig på toppen av øvelsen.
Pull-aparts er super for den øvre delen av ryggen. Hold hendene så strake som mulig, og varier belastningen etter hvor langt inn på stikken du holder grepet.


Stående skulderpress. Her kan du også variere belastningen etter hvor bredt du står med beina, og husk å spenn magen samtidig som du gjennomfører øvelsen.


Knestående tricepspress over hodet er super for å trene armene, denne svei faktisk mer enn jeg hadde forventet!


Siden jeg først var i gang med armer måtte jeg jo også ta med den elskede bicepscurlen.


Så kan du selvfølgelig legge til kroppsvektøvelser som knebøy, pushups eller utfall om du ønsker det - så får du virkelig trent gjennom hele kroppen! Et eget innlegg om akkurat trening med kroppsvekt finnere dere her. Det var mine beste tips til trening med strikk til dere, og NÅ venter soling på denne jenta! Ha en super fredag, og riktig god helg :)

7 kommentarer

Sigrid Elise Fossan

22.05.2015 kl.17:03

Hvordan er temperaturen på Mallorca nå? Er det sole-seg-vær?:)

Signe

22.05.2015 kl.22:00

Veldig i inspirerende mat og trening, ungene liker også søtsakene;-) håper du løper med løpe sko og ikke studiosko;-)

Fitnessnora

23.05.2015 kl.20:56

Sigrid Elise Fossan: ja virkelig :) ligger vel på en 25 grader, lå hele dagen på stranda i dag feks :) ser ut som en hummer, haha!

Fitnessnora

23.05.2015 kl.20:56

Signe: herlig å høre :) Jeg varierer sko ofte, og de på bildet er faktisk veldig gode å løpe i :)

Else

25.05.2015 kl.13:39

To point out the obvious: DAT ASSSSSS!!!!!!!! #nice

Linda

27.05.2015 kl.00:08

Vet hva jeg skal bestille fra x-life neste gang: strikker :)

Fitnessnora

27.05.2015 kl.13:56

Else: hohoh, gracias :D :D

Skriv en ny kommentar