hits

Muffins, kaker & bunad

18.05.2015 - 09:11 6 kommentarerHei dere, og gratulerer med dagen som var i går! Min dag fløy forbi uten at jeg rakk å oppdatere, så da kommer det heller nå. Jeg bakte sunne muffins til den store dagen, og de ble veldig gode! Friske og med deilig hint av pasjonsfrukt, oppskriften ser slik ut:

5 egg

2 ss sukrin

2 ss sukrin gold

1 boks kesam pasjonsfrukt

50 g smør

30 g vaniljeprotein

1 ss fiberfin

5 ss mandelmel

2 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin til eggedosis. Bland deretter inn kesamen, og alle de tørre ingrediensene. Smelt smøret, og rør det inn til slutt. Fordel i muffinsformer og stek midt i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Jeg fikk 7 enorme muffins, bruker du små former vil du nok få det dobbelte.

Lenkene i innlegget er sponset
Glasuren på toppen er Philadelphia light pisket sammen med sukrinmelis og vaniljepulver. Føl deg litt i forhold til rett konsistens og smak. Disse var supergode, og jeg er glad for at jeg har igjen et par i kjøleskapet! Jeg serverte også små ostekaker, av den sunnere varianten. Her brukte jeg ferdigmiksen fra funksjonell mat, og ingen av gjestene kunne tippe at den var sukkerfri. Den er så god!


Man kan jo ikke bare spise sukkerfrie ting når det først er 17 mai heller, og mamma kom med en stor pavlovakake. Det er så godt, og hører liksom med på 17 mai! En annen ting som hører med er bunad, det er så fantastisk fint. Noe av det fineste jeg vet er menn i bunad, og det var det jo fullt av i går. Hipp hurra for at flere og flere har begynt å bruke det :) Guapo var den eneste i vår familie uten bunad på i går, men han så godt fornøyd ut med sløyfene sine likevel.

Full av energi etter gårsdagen skal jeg være flink til å jobbe i hele dag, i morgen reiser jeg nemlig til Mallorca!

6 kommentarer

Natalie

18.05.2015 kl.09:33

Flotte bilder :D

Lene

18.05.2015 kl.17:48

De muffinsene så veldig gode ut, nam! Skal helt klart bake dem når jeg tar en pause fra eksamenslesingen ;-) Herlig bilde av dere tre! God tur til Mallorca :-)

Ida Rygnestad

18.05.2015 kl.19:34

Hei Nora! Nam nam, så veldig gode ut :) Må prøves!

Ååå, heldig som reiser til Mallorca. Hvem reiser du med og hvor lenge blir du borte? :) Masse god tur!

Caroline

19.05.2015 kl.07:17

Hei Nora!

Ser ut som du har kost deg på nasjonaldagen =) Vil bare gjøre deg oppmerksom på at det er ikke en bunad du har, men en nasjonal kystdrakt! (har samme selv og vil ikke si meg enig i at det går under bunad!) Synes Kystdrakten er utrolig fine og liker dem bedre enn jeg liker bunader! (ikke missforstå meg, de er fine de også!)

Fitnessnora

19.05.2015 kl.21:07

Caroline: Jeg vet det, men jeg kaller den bunad likevel jeg :D Lettere sånn synes jeg! Helt enig i at de er fine :D

Maria - To make each day count

07.06.2015 kl.20:17

Ni är så himla stiliga i era bunader! Önskar att vi i Sverige hade såna tradisjoner som ni har. Det är ett nöje att bo i Norge o fira nationaldagen med er. :D

Skriv en ny kommentar