hits

Peanøttmuffins med mørk sjokolade

03.04.2015 - 16:40 5 kommentarer

Å bake er noe jeg er utrolig glad i, det er så gøy! På ferie må jeg ta ting litt på slump da jeg ikke har med meg alt som finnes på kjøkkenet hjemme, men disse ble utrolig gode fordi! Oppskriften inneholder en ss hvetemel, som jeg synes gjorde utrolig stor forskjell på hvordan de hevet seg og smaken ble bedre også. Så den spiseskjeen ville jeg ikke ha droppet, selv om hvetemel ikke er den ingrediensen dere ser mest her på bloggen. Disse ble nemlig kjempegode, og oppskriften ser slik ut:

100 g smør

1 dl sukrin

2 egg

2 dl melk

5 ss havregryn

2 ss erteprotein

1 ss hvetemel

1 ss peanøttsmør

1 ts bakepulver

86% melkesjokolade

Pisk romtemperert smør sammen med sukrin, før du tilsetter eggene. Pisk det godt før du tilsetter det tørre og melken, før du rører inn peanøttsmøret til slutt. I 12 små muffinsformer fordelte jeg ca 1 ss av røra og disse stekes på 200 grader i ca 15 minutter.

I resten av røra hakket jeg 20 g mørk sjokolade og rørte inn, det ble fem slike muffins. I de uten hakket sjokolade i brukte jeg smeltet sjokolade som trekk, her har jeg rett og slett smeltet 50 g mørk sjokolade og dyppet de oppi. Resten av sjokoladen brukte jeg på jordbærene som var igjen, det er like godt hver gang!


Fortsatt riktig god påske, og lykke til med bakingen!

5 kommentarer

Mona

03.04.2015 kl.18:39

Dette så utrolig godt ut😊. Skal prøves ut! Ha en fin kveld🌞🌻

Hanne

03.04.2015 kl.19:21

Hei!

Kunne du hatt et innlegg der du viser forskjellige øvelser for ryggen? Sliter med prollaps og slitasje, så skulle ønke jeg kunne lært noen øvelser så ryggen blir bedre :)

Line

03.04.2015 kl.23:34

Tviler på at den ene, lille spiseskjeen med hvetemel skader noe særlig :-) Synes ikke man trenger å tenke på det når det er såpass lite, og heller nyte muffinsene.
ser gott ut :) glad påsk

Linn Therese

04.04.2015 kl.10:59

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

God påske og god lørdag til deg - håper du koser deg masse de siste påskedagene!

Skriv en ny kommentar