Lettvint lunsj med havrebrød

Onsdag allerede, jeg synes virkelig dagene går så fort. Spesielt nå som det begynner å bli så lyst og fint ute! På lunsjmenyen i dag står havrebrød, akkurat det samme som jeg spiste til kvelds i går. Jeg blir absloutt ikke lei av å spise det to dager på rad, for havrebrød er så godt og ikke minst så  utrolig enkelt! Billig er det jo også, og passer dermed finfint inn i studentuka mi. Min grunnoppskrift består av 100 gram havregryn, 1 egg og ca 0,5 dl vann. De blir enda bedre med krydder, mine favorittkombinasjoner er havsalt & oregano eller kanel & kardemomme. Her kan du prøve deg litt frem og finne dine egne favoritter. Klem deigen godt sammen til slik at den blir fast, og form til to flate brød på et bakepapir og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.



Gjerne doble oppskriften, så har du havrebrød til flere måltilder også. De holder seg fint til dagen etter, og er et lettvint alternativ. Jeg kokte to egg og brukte som pålegg, med litt paprika og cherrytomater på toppen. Utrolig godt, og ikke minst veldig mettende!


Nå skal jeg straks en liten tur til fysioterapauten, før jeg skal ut og løpe en liten tur. Det er så fint vær ute at jeg kjenner energien bare stiger av å se ut ruta, og jeg gleder meg virkelig til å ta på meg løpeskoene. Jeg blir så glad av godt vær og farger, derfor må jeg bare vise dere disse flotte nyhetene fra Craft! Perfekt for turer ute i vårværet, spreke farger må til for å matche spreke jenter 🙂

Grønn løpejakke / rosa singlett / lilla sykkeljakke / blå treningsgenser / oransje sykkeljakke /  gul t-skjorte / blå tights / grønn singlett  (adlinks)

 

Nå må jeg komme meg avgårde til fysio, kommer tilbake med et supert middagstips litt senere. Ha en sprek onsdag enn så lenge!

7 kommentarer
    1. DIGGER studentuka di! Skal viiirkelig starte å bli strengere mot meg selv på økonomifronten og holde meg til 400-500 kr i mat pr uke!! 😀 Det er jo ikke noe problem 🙂

    2. Kjære Nora! Jeg har lest bloggen din i lang lang tid, men aldri lagt igjen en kommentar. I dag følte jeg bare for å fortelle deg hvor inspirerende du er og hvor ekte du virker! Gleder meg virkelig til hvert eneste innlegg. Bloggen din er en av mine store hverdagsgleder. Plis aldri slutt.

    3. Anna: Tusen hjertelig takk for kjempefin kommentar, det er så godt å høre 🙂 Nå ble jeg virkelig glad, og jeg lover å fortsette så lenge jeg kan 🙂

    4. Hei😄
      Kan gjerne tenke meg og se handlelista de for en uke.Hvordan du klarer å handle sund mat for bare 300 400 kr i uka.
      Takk for inspirasjon og hyggelig blogg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg