Vårsteming og havrehjerter

Denne lørdagen har jeg vært så heldig å tilbringe med flotte Maren som er her i Trondheim i helgen! Jeg føler at vi har kjent hverandre en hel evighet, enda vi egentlig ikke har møttes så mange ganger i virkeligheten. Sånn er det når man bare klaffer med noen, og jeg er så glad for at denne solstrålen skal være mer i Trondheim fremover. Vi klarte til og med å ha på oss samme vest, uten at det var planlagt! Trondheim viste seg fra sin beste side i dag, og vi tok med oss Guapo ut på Ladestien. Det var skikkelig vårstemning med skinnende sol og blå himmel i dag!

Boblevest, varm treningsgenser og vintertights fra 2XU / Pannebånd og hals fra Kari Traa (sponsede lenker)


Etter gårsdagens innlegg om omelett i hjerter måtte jeg bare prøve vaffeljernet til matlaging dag også. Denne gangen ble det havrehjerter, eller havrebrød i vaffeljernet om du vil. Her har jeg brukt 100 g havregryn, 1 egg og litt vann. Rør alt sammen, sleng i vaffeljernet i 2-3 minutter og nyt! Ellers kan du også lage de ved å forme til flate brød og steke på ovnen i 200 grader i ca 15 minutter. I vaffeljernet ble de ferdig fortere, og det er alltid et pluss i min bok. De ble også litt mer sprø, og jeg kommer definitivt til å lage havrebrødene på denne måten igjen! Jeg gikk for både salt og søtt, med Philadelphia og spekeskinke på det ene, og cottage cheese med sukkerfritt syltetøy på det andre.



Nå blir det snart en skikkelig jentekveld med taco, proteinbarer, yoghurtnøtter og masse frukt med Maren! Håper dere har en super lørdagskveld dere også 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg