Blåbær- & yoghurtscones

God morgen! Jeg titter innom for å gi dere oppskriften på en ekstremt god søndagsfrokost, nemlig blåbær- og yoghurtscones. Scones er så godt, og ikke minst utrolig enkelt å lage. På søndager har man ofte litt ekstra tid til å lage frokost også, og her er oppskriften på disse herlighetene:

6 dl havregryn

1 dl kokosmel

3 dl vann

300 g gresk yoghurt

3 ss sukrin gold

150 g blåbær

2 ts bakepulver

En klype salt

Bland alle ingrediensene godt sammen til en klissete deig. Rør inn bæresne forsiktig til slutt og fordel til flate scones og stek i ovnen på 220 grader i 15-20 minutter. Jeg fikk totalt seks scones av denne oppskriften, og de metter veldig!



La de avkjøle seg på rist før du topper med pålegg, jeg kan bekrefte at disse smakte utrolig godt både med søtt og salt på. God frokost!



4 kommentarer
    1. Liv Kristin: kesam har en litt mer syrlig smak, så jeg foretrekker gresk yoghurt. Men om du prøver med kesam så kanskje bruk litt mer søtningsmiddel 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg