hits

Hjemmekontor og indisk vri

21.01.2015 - 09:00 15 kommentarer

God onsdagsmorgen alle sammen! Jeg startet dagen med å gå en time med Guapo, det er så frisk og god start på dagen. Noe av det fine med å ha hund er at jeg må ut å gå, selv om jeg egentlig kunne tenkt meg å ligge litt lenger under dyna noen ganger. Både jeg og han har jo godt av det, det er det ingen tvil om! Nå sitter jeg nydusja i sofaen og er klar for hjemmekontor, onlinekunder skal følges opp og mailboksen skal besvares. Det er veldig koselig å sitte hjemme i stua med ting jeg synes er gøy, spesielt når jeg har Guapo rundt meg og koseklærne på! Jeg elsker dette nye settet fra Adidas, med hettegenser og kosebukse. Buksa sitter stramt, er høy i livet og ser veldig bra ut selv om den er supercomfy. At den koster bare 249 kr her er heller ikke dumt, genseren finner du i både grå og svart som jeg har på bildene under.

Lenkene i innlegget er sponset


Det blir ikke bare jobbing, jeg kan jo styre tiden min selv så det er greit med litt pauser innimellom. Både tobeinte og firbeinte har godt av litt trening også, og for min del bruker jeg min fantastiske doorgym ofte. Hver gang jeg går forbi tar jeg noen repetisjoner, for det er jo sånn at jo mer man øver på noe jo bedre blir man! Jeg hadde ekstemt store planer om å lære Guapo masse kommandoer og triks da jeg fikk han, men sånn ble det ikke. Jeg tenker likevel at jeg har en fantstisk snill og lydig hund, da er er det ikke så farlig om han kan å spille død eller rulle rundt. Han kan iallefall å gi labb som dere ser, så får i se om vi kommer lenger i treninga der også!


Over ser dere gårsdagens middag, kylling, ris og grønnsaker. Det trenger absolutt ikke å blir kjedelig - det handler bare om kreativitet! Jeg gikk i går for en indisk vri, og stekte kyllingfilet med hvitløkspulver, litt chili og malt ingefær. I mellomtiden kokte jeg ris, og på slutten av koketiden tilsetter jeg noen ss karri og litt sukrin. Curryris er så utrolig godt synes jeg, og jeg kunne spist det hver eneste dag. For å få dekket litt av grønnsakskvoten gikk jeg igjen for blomkålmos, mos en kokt blomkål med stavmikser, tilsett krydder av ønske og noen ss mager kesam , og plutselig har du en gos og enkel måte å spise grønnsakene dine på. Om du følger en matplan eller bare prøver å leve litt sunnere er det absolutt ingen grunn til å spise kjedelig mat, det er bare å leke seg litt med ulike ingredienser og smaker. Kylling, ris og grønnsaker kommer aldri til å bli kjedelig her i gården i allefall :) Nå skal jeg sette i gang med jobbingen igjen, ha en super onsdag alle sammen!

15 kommentarer

Tiffany Gnaly

21.01.2015 kl.09:37

Så utrolig fin hund du har! Elsket navnet :- )

Ha en kjempefin dag!

Victoria :)

21.01.2015 kl.09:45

Hei! Har fulgt bloggen din en liten måned nå, og liker den kjempe godt! Jeg leser også flere fitnessblogger, og jeg lurer på hvorfor alle spiser så mye ris? Haha, jeg har jo ikke peiling, men jeg har lest overalt at ris ikke er sunt? Jeg prøver å gå ned i vekt, er det da "greit" at jeg spiser ris?

Cecilia Catharina

21.01.2015 kl.09:51

Så utrolig søt hun du har! :D

Ha en helt super onsdag :-)

snilljente

21.01.2015 kl.11:58

Har fått meg sånn pullupstang jeg og, men ikke fått somla meg til å montere den opp enda. Venninna mi hadde en, så hadde alltid en trang til å bruke den da jeg så den, så nå har jeg egen og. Men med mange turer på treningstudio, så ble den ikke så nødvendig hjemme likevel :P Jeg får ta å skru den opp snart, for er jo grådig kjekk :)

Nina

21.01.2015 kl.13:01

Jeg klarer kun 1 pullups/chins nå, og det har jeg brukt laaaaaang tid på :O Jeg kommer meg liksom ikke videre. Er den kneika fra hvor armene er utstrakte og man skal dra seg opp jeg sliter med. sliter med å få kontakt med ryggen. Du kunne ikkel aget et lite innlegg om hvordan få fremgang i pullups/chins? Og hvordan du har gjort det? Har du alltid klart noen? :) Nina

Veronica

21.01.2015 kl.13:11

Hei. Hvilken rase er hunden din?:)

Katrine

21.01.2015 kl.14:42

Hvordan er joggebuksen i størrelsen? Hvilken størrelse har du? :-)

Linda

21.01.2015 kl.15:27

Takk for middagstips - blir blomkålmos og karriris som tilbehør til ovnsstekt laks hos meg i dag :) Siden jeg er tom for kesam kommer jeg til å prøve med cottage cheece istedenfor. Hvilket krydder anbefaler du å bruke?

Etter å ha sett alle videosnuttene med deg i det siste er det som om jeg hører stemmen din når jeg leser bloggen hehe :)

Yngvild

21.01.2015 kl.16:32

Det er jo absolutt ikke for sent om du vil lære hunden din noen triks senere :) Helt enig i at det viktigste er å ha en snill og lydig hund i hverdagen, men det er gøy med litt triks også ;)

Fitnessnora

21.01.2015 kl.18:37

Katrine: helt normal, har den i small :)

Fitnessnora

21.01.2015 kl.18:40

Veronica: engelsk staff :)

Ida

21.01.2015 kl.22:10

Hei, så akkurat filmen om utetrening. Måtte bare si at utenom at jeg likte det veldig godt, så er du et utrolig herlig vesen å høre og se på. Det virket så naturlig for deg å stå foran skjermen.. så jeg tror du kan legge til en til "tittel" under profesjonene dine ;-D "Programleder".. jeg tenkte med en gang på at du hadde passet inn i programmet PULS.. håper noen tipser dem om deg :-)

Helene Utheim

21.01.2015 kl.23:56

DU inspirer du! gang på gang :D

Irene Berland

29.01.2015 kl.00:10

Hvilken type karri har du brukt? Sånn krydder eller currypaste? :)

Fitnessnora

29.01.2015 kl.09:09

Irene Berland: vanlig krydder ja :)

Skriv en ny kommentar