hits

Tacopai på gråtorsdag

27.11.2014 - 15:30 5 kommentarer

Hei dere! Jeg måtte bare gi dere denne oppskriften med en enste gang, den var nemlig så utrolig god. Jeg har laget pai mange ganger før, men aldri tacopai. Ingen grunn til å vente til i morgen med tacoen når man kan lage retter som dette! Bunnen har jeg laget av 5 dl havremel/havregryn og 1 dl mandelmel, 2 egg litt salt og 1 dl vann. Fordel deigen godt utover en paiform, sørg for å klem den godt ut i kantene. Sett i ovnen på 220 grader i ca 10 minutter mens du lager fyllet. Her stekte jeg 400 g kabonadedeig med vann og tacokrydder før jeg tilsatte purreløk, paprika og litt presset hvitløk. La det steke seg sammen før du tilsetter 3 ss lettere creme fraiche og fordeler alt i den forstekte paibunnen. Topp med ost og sett inn i ovnene igjen på samme temperatur i ca 15 minutter, eller til osten har smeltet.Gjerne server med en frisk salat, litt tacosaus og mager kesam. Så godt, og så utrolig enkelt!

Over til noe helt annet - nemlig gråtorsdag! I morgen er det black friday, som betyr en hel masse tilbud i de fleste butikker. X-life har bestemt seg for å tjuvstarte salget med en gråtorsdag, og nettbutikken er allerede i dag full av ekstremt gode tilbud. Er det en dag du skal sikre julehandelen eller bare gi deg selv noe fint er det altså i dag. Under ser dere noen av de gode tilbudene:

Lenkene i innlegget er sponset

Det er også -25% på alt fra Craft, og min personlige favoritt til vinterstid er dette settet med jakke og bukse med ergonomisk design. Det gjør at der er veldig fint å bruke til både turer, langrenn eller jogging utendørs.Et par andre av favorittene mine fra salget er denne tightsen til -50% og koster nå bare 399,-Og dette settet fra Kari Traa, de friske fine fargene gjør meg alltid glad!


Det er en hel masse andre ting på tilbud - og av erfaring så blir de beste kuppene fort borte. Klikk deg inn for å se hele salget her. Ha en fortsatt fin torsdag da dere!

5 kommentarer

May Hilde

27.11.2014 kl.15:49

Åååh, det så nydelig ut! Må få prøvd det en gang! :-D

Anne B.

28.11.2014 kl.10:49

Lager du tacokrydder selv eller bruker du pose? :)

Ingi

28.11.2014 kl.13:28

Nam, ser veldig godt ut

Elin

30.11.2014 kl.16:58

Kan man bytte mandelmelet med grovt hvetemel? I såfall, blir det like stor menge?

Hilde

05.12.2014 kl.03:45

Takk for god oppskrift! Barna elsket det så vi skal nok prøve den igjen :)

Skriv en ny kommentar