Bakeglede og vaniljemuffins

Muffins på en tirsdag sier jeg ja takk til! I allefall når de er sunne, mettende og kjempegode. Jeg ble så fornøyd med sjokolademuffinsene jeg lagde i helgen at jeg gikk for vaniljeversjonen i dag. Dette er faktisk den beste muffinsoppskriften jeg har hatt noensinne tror jeg, så det er bare for dere å komme dere inn på kjøkkenet også. Oppskriften ser slik ut:

5 egg

3 ss sukrin

1 ss sukrin gold

4 ss mandelmel

1 scoop easy bake / vaniljeprotein

1 ss fiberhusk

50 g smør

2 ts bakepulver

Pisk først sukrin og egg til eggedosis. Bland alle de tørre ingrediensene og rør inn. Smelt smøret og rør det inn helt til slutt. Fordel i muffinsformer og sett i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. La de avkjøle seg før du lager glasur. Jeg har brukt 100 g Philadelphia ost pisket sammen 50 g bringebær og sukrinmelis til den fikk riktig konsistens. Jeg vil anslå at det ble ca 5 ss sukrinmelis, men dette ser du an når du pisker det sammen. Topp gjerne med friske bær, og nyt fantastisk gode vaniljemuffins!

Lenkene i innlegget er sponset


Jeg har alltid vært en søtmons, og da er sunn bakst virkelig redningen. Jeg kan ikke se for meg å aldri spise sjokoladekake, muffins, pannakaker eller kjeks i hverdagen. En gang i blandt kan man selvsagt spise hveteboller eller kake fra bakeriet, men dette er ikke noe som kan gjøres hver dag. Baker du på sunnere vis derimot, da kan du fint spise nybakt dessert hver eneste dag. Akkurat nå er det bakeuke hos X-life med tilbud på alt som trengs til sunnere baking! Jeg vet at for min del kommer det til å gå ye av disse produktene fremover, sunn julebakst er jo like rundt hjørnet. Så har du lyst å bli en bedre sunn baker er dette tidspukntet å handle på! Hele utvalget finner du her.

Med vaniljemuffins i magen skal jeg komme meg avgårde på trening, før jeg skal trene PT-kunder. Kjenner jeg meg selv riktig blir det nok muffins når jeg kommer hjem i kveld også. Ha en fin tirsdag da dere 🙂

8 kommentarer
    1. Hei! Kan jeg bruke vaniljepulver isteden for vaniljeprotein, antageligvis ikke like sunt men blir det samme konsistens? Så nydelige ut😍

    2. Er det mulig og enten droppe eller bytte ut proteiningrediensene med noe? 🙂 dette gjelder for så vidt for alle oppskriftene dine 🙂

    3. Ser fantastisk ut! Har en gutt som er hyperallergisk mot nøtter i hus,og det er vanskelig å bake sunt når tinå bakes med f.eks mandelmel iom at vi ikke kan ha dette i hus. Vet du noe erstatning for den uten at de blir mindre sunne? Mvh nina veronica

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg