Sjokolademuffins og helgemodus

Endelig fredag igjen! I dag har jeg hatt ukens første treningsfrie dag, det trengte kroppen. I stedet for å trene har jeg gått langtur med Guap og bakt muffins. Muffinsene var selvfølgelig sunne og lave på karbohydrater. Oppskriften ser slik ut:

5 egg

4 ss sukrin

4 ss mandelmel

1 scoop belgisk sjokoladeprotein

3 ss kakaopulver

1 ss fiberhusk

50 g smør

 2 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin til eggedosis. Bland alt det tørre og rør inn, før du smeltet smør og rører inn til slutt. Sett i ovnen på 180 grader i 20 minutter før du tar de ut og lar de avkjøle seg før du legger på glasuren. Her har jeg brukt 100 g Philadelphiaost, 2 ss kakaopulver og 3-4 ss sukrinmelis. Jeg var litt for utålmodig – og la på glasuren mens muffinsene enda var litt varme. Dette førte til at glasuren sklei litt utover, men jammen var de gode fordi!



Ellers vil jeg tilslutt tipse om at favoritt-joggisen min fortsatt er på tilbud til -40% og du finner den her. Nå skal jeg nyte resten av fredagen, lade opp til en ny treningsøkt i morgen. Fredagsantrekket mitt er på, litt annerledes enn de som skal på byen kanskje men det er sånn jeg liker det aller best. Helg brukes til å slappe av her i gården, velfortjent etter ei god treningsuke.

God fredag ønskes alle dere fra oss to i sofaen 🙂

11 kommentarer
    1. Har vært litt lite trening denne uka, men har hatt det så travelt på jobb at jeg har ikke hatt mye energi til overs! Men i dag tidlig våkna jeg kl 6 så løp litt intervaller før jeg måtte hive meg på jobb 😉 God treningsuke eller ei, joggingsen er på og stor godtepose venter i kveld uansett! Kos deg masse i helgen!

    2. Hei! Vi er en gruppe ungdommer på 5 stk som har laget en blogg i samarbeid med Leger Uten Grenser og vi er med i en konkurranse som går ut på å få flest treff på bloggen. Så i den forbindelse lurte vi på om du/dere kunne ta en titt på bloggen vår og gjerne legg igjen en kommentar, det ville vi satt veldig stor pris på! Vi vet at det er litt upassende å skrive om det hær, men vi vil så gjerne vinne konkurransen 🙂

    3. Lurer på om det er mulig å lage de sunne oppskriftene dine uten proteinpulveret? Er det bare å droppe det eller burde det byttes ut med noe annet? 🙂 kjempebra oppskrifter du har!

    4. Du bare lyser sunn og frisk og sterk jente, guri malla men du er flott, og eeeelsker oppskriftene dine om dagen!!! 😀 God helg til deg!! 😀

    5. Åhr! Jeg er bare suuuper glad for at du er på denne lavkarbo-prøvinge Nora! Har fulgt deg utrolig lenge nå, og alle disse opskriftene du kommer med nå er bare helt supre! Jeg spiser selv lavkarbo og har gjort det en stund, men det er ofte lett å falle inn i et litt mønster på hva man spiser i perioder! Disse muffinsene skal prøves, men funker de fint uten proteinpulveteret tror du? Også til slutt må jeg jo komme med det at du virkelig er en stor inspirasjon og motivasjonskilde for meg, og heeeelt sikkert tusen andre!👍👍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg