Verdens brøddag og favorittøvelse

Det er 16 oktober, noe som betyr at det er verdens børddag i dag! I den anledning har jeg laget superenkle lavkarbobriks, og oppskriften ser slik ut:

2,5 dl solsikkekjerner

2,5 dl linfrø

2,5 dl sesamfrø

5 egg

2 ss creme fraishe

1 ts salt + evt krydder.

Bland alle ingrediensene godt, hell over i en ildfastform og sett i ovnen på 190 grader i 18-20 minutter. Jeg har laget denne oppskriften to ganger, en med og en uten creme fraishe. Med ble absolutt best, så det anbefales. Jeg er også veldig glad i krydderbrød – så jeg tilsatte både oregano og hvitløk i mine brødbriks. La de avkjøle seg litt før du deler opp i ca like ruter og topper med pålegg du ønsker. Jeg valgte chorizo, kremost og litt grønt på toppen. Så godt!



Jeg har også fått trent i dag, jeg ble med Linn for å trene på Flex. Jeg trente bryst og skuldre, men på slutten la jeg inn en øvelse som jeg har blitt skikkelig glad i. Utfall bakver med vektskive over hodet gir to fluer i en smekk. Dette er nemlig veldig god trening for både rumpe/lår og skuldrene samtidig. Ikke rart den har blitt en favoritt! Sørg for å komme dypt ned, samtidig som du får vektskriven rett opp over hodet. Utførelse ser dere på bildene under:

Kompresjonstights fra 2XU / genser fra Better Bodies (sponsede lenker)



Obligatiorisk smileselfie i speilet etter gjennomført økt, god start på dagen! Nå venter jobbing og PT-timer på denne jenta, ha en fortsatt fin torsdag alle sammen 🙂

10 kommentarer
    1. Gosh! Det må jeg prøve, man blir sikkert mett etter en skive. U are my idol Nora! #RealFitness

    2. Hei Nora, må bare si jeg ler itt imponert av deg! Du holder deg ikke tilbake for utfordringer – veldig god inspirasjon, både med nye treningsøvelser og på matfronten! Lurer på en ting nå som du prøver lavkarbo – hvordan forholder du deg til frukt? Dropper du det helt, eller er det visse typer du velger til eller fra?
      Stå på videre:-) klem

    3. Hei ! kan en lage mandelmel hjemme ? Hva anbefaler du den i butikken(dyrt) eller hjemmelagd? Hvordan oppbevarer en hjemmelagd mandelmel? Digg blogg btw 😉

    4. Du kan lage mandelmel selv, men det enkleste er å kjøpe ferdig på helsekosten. Bare vær obs på at det finnes to typer, en som er fettredusert og en som ikke er fettredusert. 🙂

    5. Kanon gode 😄akkurat laget å sitter å spiser lunch. Jeg hadde fersk hvitløk, oregano, litt gressløk og basilikum i mine👍super digg. Men lurer på hvordan du oppbevarer de? Hvor lenge holder de ?

    6. Cecilie: jeg har bare oppbevart de i brødpose i 2-3 dager, tar ikke lenger tid for meg å spise opp. De har iallefall holdt seg helt fint den tiden 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg