hits

Motbakker og pizzasnurrer

I dag har jeg fri fra vektene, jeg prver ta annenhver dag med lping og styrke n. Mindre fokus p styrketreninga gir meg ogs ekstra god tid til kose og g lange turer med den beste jeg vet, Guapo. Jeg lp selv i motbakker i dag tidlig, fr jeg dro hjem til han. Ingenting er s godt som komme hjem til en overlykkelig huns som venter p deg :)




Tights, ls genser og pannebnd er alt fra Kari Traa ( reklamelenker)

I dag har jeg verdens beste lunsj klar, nemlig pizzasnurrene mine! Jeg lagde de i gr kveld, og de er supre som lunsj i dag. Resten ligger og venter i fryseren til en annen dag jeg har lyst p en ferdiglaget sunn lunsj! Oppskriften har jeg postet fr - du finner bde den og mer detaljert fremgangsmte her. Jeg oppsummerer likevel raskt her, for deigen trenger du:

500 g siktet speltmel

200 g fibra fullkorns hvetemel

200 g havregryn

5 dl ekstra lettmelk

2 dl vann

1 pakke trrgjr

1 ss luftigere bakst (kan slyfes)

1 ts salt

Ha alle de trre ingrediensene i en stor bakebolle og bland godt. Tilsett vann og melk, og elt sammen til en fin deig. Dekk med plast og sett p heving i en time, gjerne p et lunt sted. Mens deigen str til heving lager du fyllet av 800 g karbonadedeig, 200 g mozarella, 1 paprika, 2 rdlk, 1,5 boks hermetiske tomater, 1 kinesisk hvitlk og krydder. Stek karbonadedeig i panna med krydder og presset hvitlk. Jeg brukte litt chili, oregano pluss salt og pepper. Tilsett de hermetiske tomatene og la det putre godt sammen. Grnnsakene kutter du opp i passende biter fr du kjevler ut deigen. Fordel mel p kjkkenbenken slik at den ikke setter seg fast. Fordel kjttsaus og grnnsaker over deigen,fr du topper med ost og oregano. Rull sammen, skjr i skiver og fordel p bakepapir. Totalt gir oppskriften ca. 20 store pizzasnurrer. Stek midt i ovnen p 220 grader i 20-25 minutter, da skal de vre gyldne og gjennomstekte.




2 kommentarer

Herlig! Maten ser utskt ut! <3

Namnam! Elsker pizzasnurrene dine! Har laget de flere ganger med stor suksess :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat