hits

Kickstart

07.07.2014 - 11:56 10 kommentarer

Hei dere! Jeg har virkelig hatt en kickstart på denne uka - og det lover godt for fortsettelsen. Først en god treningsøkt etterfulgt av intervaller, da kan det nesten ikke bli bedre. Jeg kjørte et par beinøvelser i dag som jeg liker godt og ikke har vist dere før. Øvelsen under blir litt som en ettbeins beinpress, bare at vinkelen blir mye brattere. Da kjennes det ekstra godt i setemusklene synes jeg! Legg deg under stanga i smith-maskina, og før beinet hele veien ned til brystet slik dere ser under.

Topp fra Mitchi / tights fra Better Bodies / sko fra Inov-8 (innlegget inneholder annonselenker)Gluteham raise er en fantastisk øvelse, men det er mange senter som ikke har maskina. Da gjelder det bare å improvisere litt, så blir det tilnærmet likt! Plasser en rygghev mot en ribbevegg, og fest bena i veggen. Trekk deg så opp ved hjelp av setet og bakside lår, og husk å skvis godt sammen på toppen.


En god treningsuke må selvfølgelig starte med godt påfyll også, så jeg gikk rett hjem for å lage en stor skål med sjokoladegrøt. Først koker jeg havregrøt på vanlig måte med sukrin, og tar den av plata mens den fortsatt er litt vannete. Så rører jeg inn en scoop med sjokoladeprotein og rører godt. I dag toppet jeg med vaniljekesam, gojibær og sukrin gold. Gojibær smaker ikke bare fantastisk godt, men har en rekke bra egenskaper også. Fulle av aminosyrer, inneholder mer c-vitamin enn appelsiner, mer jern enn spinat og mer betakaroten enn gulrøtter. Superbær med andre ord - og du kan klikke det hjem ved å trykke her.


Nå er det Guapo sin tur til å bli trent - så vi får komme oss ut i sola! Ha en fin da alle sammen, og sørg for å få en sprek start på uka!

10 kommentarer

minlangehistorie

07.07.2014 kl.12:03

Her starter vi uken med ett smell :D stå på! :)
Deilig å kickstarte veka på denne måten :D

Kjenner eg gleda meg til treningøkt etter jobb idag!

Ha en super Mandag vidare!

thetestsite

07.07.2014 kl.12:33

Du er så kreativ=)

fitcouple

07.07.2014 kl.14:13

Gode tips til øvelser takk :D

Marte Hveem

07.07.2014 kl.14:16

Supert med eksempel på øvelser til bakside lår! Prøvde bl.a ut den der man holder en hantel mellom bena, og den funka kjempegodt! Tusen takk!

Tonje Cathrine

07.07.2014 kl.14:17

Hei Nora. Takk for tips. Denne skal testes ut. Skal du fortsette i jobben i DNB, eller skal du kun jobbe som PT nå? Ha en fortsatt fin dag :=)

Katharina

07.07.2014 kl.18:34

Har hatt lyst til å prøve gojibær i en evighet. Kanskje jeg skal gjøre det nå!! Jeg hadde sett så fram til trening i dag siden jobben har gått i ett kjør siden fredag, men SÅKLART har jeg blitt syk. typisk.

Fitnessnora

07.07.2014 kl.19:31

Tonje Cathrine: jeg er så heldig at jeg kan kombinere de to :)

Iselin

07.07.2014 kl.20:31

Hei :) Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Hvis man har et par kilo ekstra på kroppen og vil trene styrke. Er det slik at hvis man trener tung styrke vil musklene legge seg under fettet?
Blir imponert. Du er utrolig flink :)

Ha en fortsatt fin tirsdag :)

Skriv en ny kommentar