Søndagsfrokost med havrebrød

En sen søndagsfrokost er vel noe av det beste som finnes. Å bare ta livet med ro og nyte en lang og god frokost. Det er ikke sånn at det er fy-fy å spise brød, dette gjelder spesielt hvis du lager det selv. Det gjorde jeg i dag, hjemmelagde havrebrød ble en supergod start på dagen. Alt du trenger er 100 g havremel, 2 egg, 150 g mager kesam, 1 ss sukrin og litt salt. Rør alt godt sammen og fordel røren til to brød på bakepapir. Sett inn i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter, før du tar ut og serverer med det du ønsker. Jeg gikk for egg, avocado og grønnsaker med et iskaldt glass melk til. Så sunt, så godt og så enkelt! 

Nå skal jeg komme meg ut for å gjennomføre de siste kilometrene i min kilometerchallenge. 50k på en uke er snart unnagjort, og det var veldig godt å komme i gang igjen! Etter at jeg var i bryllupp i går er jeg i litt redusert form i dag, dette er faktisk den første gangen jeg drikker alkohol i år. Så som dere sikkert skjønner er det litt uvant for kroppen min, men jeg skal komme meg ut i finværet uansett. Heldigvis har jeg verdens fineste gutt som mer enn gjerne blir med på tur, da er det ikke vanskelig å komme seg ut døra. 

Håper dere er i mål eller kommer i mål med challengen også, så skal jeg finne på flere etterhvert. I kveld vil jeg også annonsere hvem som vant gratis PT-timer og oppfølging inne på facebooksiden, så det er bare å følge med der. Da gjenstår det bare å øsnke dere alle en riktig god søndag – nyt den og lad opp til ei ny treningsuke!

4 kommentarer
    1. Hadde ikke mager kesam eller noe lignende i hus, men ville så gjerne lage brødene… Brukte heller av den stive delen på kokosmelk. Brødene ble kjempe gode, men vil de være like sunne og bra? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg