Grove og gode hverdagsvafler

Nystekte vafler er noe av det beste som finnes, spesielt mamma sine. Hennes valfer egner seg best som helgekos, men her kommer en oppskrift på vafler du kan spise hver eneste dag. De er nemlig så grove og sunne at de kan nytes mandag som lørdag. Dette ble min kveldskos i går, og oppskriften ga meg seks store vaffelplater.

100 g havremel

100 g havregryn

2 egg

3 ss sukrin

150 g mager vanilje kesam

10 dråper vaniljestevia

1 ts kardemomme

1 ts kanel

1 ts bakepulver

3 dl vann

Bland alle ingrediensen godt sammen og gjerne la røra svelle litt. Deretter steker du vaflene og topper de med akkurat det du har lyst på. Jeg brukte mager vanilje kesam, økologisk peanøttsmør & sjokoladepålegg, valnøtter og halvfrosne jordbær. Litt av alt med andre ord – jeg klarte ikke å bestemme meg så da ble det både søtt og salt. Det er så godt med sunn hverdagskos, som stiller alle krav til søtsug og har et godt næringsinnhold. Håper dette ga tilps til kveldsmat – det anbefales i allefall på det sterkeste. NAM sier jeg bare 🙂


 

 

23 kommentarer

Siste innlegg