Gresk hamburger med gulrot-tzatziki

Dette måltidet var så fantastisk godt at jeg bare måtte dele oppskriften med dere ikveld! Jeg og Kristine hadde virkelig en helgresk aften på lørdag, og vi koste oss virkelig. For å lage burgerene brukte vi 700 g karbonadedeig, 200 g fetaost, 2 egg og sorte oliven. Smuldre fetaosten sammen med karbonadedeigen og skjær oliven i ringer. Tilsett også litt salt og pepper før du former til runde burgere som stekes på panna. Oppskiften holder nok til 3-4 personer, eller hvis du vil ha mat til dagen etter også 🙂 

Som tilbehør hadde vi en stor salat, søtpotetfries og gulrot tzatsiki. Jeg har aldri tenkt på å ha gulrot i tzatzikien før, men det var utrolig godt! En boks mager kesam, en presset hvitløk, en revet gulrot, saften av en halv sitron, en ss sukrin og litt salt og pepper er alt du trenger. Bland godt, og maten er klar 🙂 Så er det bare å nyte i godt selskap. Da gjenstår det bare å si velbekomme 🙂


10 kommentarer

Siste innlegg