hits

Burger bonanza

15.02.2014 - 11:30 6 kommentarer

God lørdagsmorgen! Det er helg, noe som alltid er en unnskyldning for å kose seg litt ekstra. Men kos behøver virkelig ikke å bety sukker og sjokolade, det finnes jo så utrolig mye god og sunn mat.  Kanskje gikk det ned litt ekstra i går for alle som var ute på date, eller hjemme i sofaen med isboksen :) Det må man virkelig kunne unne seg innimellom, men da er det kanskje å velge litt sunnere mat i dag. At det er helg betyr nemlig ikke at man trenger å kose seg nonstop fra fredagettermiddag til søndagskveld, alt med måte vet dere :) Jeg for min del skal lage hamburger med søtpotet båter til i dag, og tenkte derfor å komme med litt burgerinpo til dere også. Her kommer iallefall to knallgode og sunne varianter - så om du ikke har bestemt deg for kveldens middag enda har du hete tips under! 

Hva med en kyllingburger med hjemmelaget brød? Oppskriften finner du ved å trykke her - og dette er virkelig en fantastisk digg burger. Superenkel er den også, det er jo strengt tatt bare kyllingfilet stekt på panna med ferske grønnsaker til og enkelt brød av egg og havremel. Du trenger med andre ord ikke være en masterchef for å stelle i stand dette måltidet!


Jeg skal selv gå for den skikkelige hamburgeren med kjøtt - laget av karbodadedeig og med søtpotetbåter til. Åh - kjenner jeg gleder meg til middagen ikveld allerede! Fullstendig oppskrift finner du ved å klikke her,  og jeg lover at denne burgertallerkenen smaker amazing. Jeg elsker å lage sunn mat selv, med alle ingrediensene helt fra bunnen av. Da vet jeg akkurat hva jeg får i meg, og kan kose meg med den beste samvittigheten i verden. 
Jeg er jo som nevnt på skolen i helgen, og utnytter nå pausen maksimalt. Blogger og skal straks løpe 5 kilometer, og jeg har virkelig troa på at jeg klarer en bedre tid denne gangen! Jeg blir virkelig superinspirert av alle dere som er med på challengen, og jeg tenker å kjøre noen flere slike fremover. Det motiverer jo både meg og dere til å komme på trening - vinnvinn med andre ord :) Nå det løpes - ha en sunn og sporty lørdag alle sammen!

6 kommentarer

Marte

15.02.2014 kl.12:56

Ha en flott lørdag!

Hvordan trives du på skolebenken så langt? Vurderer AFPT jeg også :)
Begge burgervariantene ser kjempegode ut! For å være ærlig har eg kun smakt og laga kylling / kalkunburger fra bunnen av - men eg må nesten prøve meg på den "ekte" varianten med karbonadedeig også snart ;)

Ha en strålende Lørdag videre på skulebenken :D

Fitnessnora

15.02.2014 kl.14:22

Marte: trives utrolig godt! Jeg kan legge ut er innlegg om studentlivet i løpet av helgen :)

Mari Thorsberg Andreassen

15.02.2014 kl.14:47

Å nammenam! Jeg sa akkurat til gubben at jeg IKKE ville ha burger allikevel, men tror jeg må ringe å si at jeg ombestemte meg igjen.. Detta er dagen derpå mat det!

Vibeke

15.02.2014 kl.17:57

dag skjedde det noe morsomt på trening. Jeg løp gjorde benkpress i hjørnet på senteret og kjente at jeg måtte slippe ut litt luft. Det var nemlig en liten smyger som stod for tur. Musikken var på og smygere avgir ingen lyd heller så trodde det skulle gå greit. Raketten ble sent ut i rommet i det Britney Spears song ?work bitch?

Men plutselig stoppa de i resepsjonen musikken og lurte på om det var noen døde rotter i taket da senteret har problemer med rotter. Det lukta så vanvittig sa de og folk så opp i taket, men ingen så noe. Jeg kjente jeg ble mer svett enn vanlig på trening denne gangen.

Smygere er noe skikelig dritt. Blir ikke mer tunfisk til frukost for meg lenger. take care!

Heidi

16.02.2014 kl.00:43

Du som har så langt hår, hvordan tar du vare på det når du trener så mye?Vasker du det hver dag?

Skriv en ny kommentar