Magiske muffins

Jeg var som nevnt i bursdag hos Kristine i helgen og måtte selvfølgelig bake til den store anledningen. Jeg lagde sjokolade- og kokosmuffins som ble helt magiske, de ble fort revet bort fra kakebordet! I morgen er det jo lillelørdag, og vil du kose deg litt ekstra bør du virkelig prøve disse! Jeg har brukt ferdigmiks som base, men lagde min egen vri på den som definitivt skal lages igjen. Oppskriften ser slik ut:

1 bakemiks for sunn sjokoladekake

3 hele egg

150 g mager kesam

200 g kokosmelk

1-2 dl vann

Mandler og kakaonibs

Sett først stekeovnen på 175 grader. Hakk mandler i grove biter, det er alltid godt med litt crunch i muffins synes jeg. Jeg tilsatte også et par håndfuller med kakaonibs, men dette kan sløyfes eller erstattes med sukkerfrie sjokoladebiter. Bland alle ingrediensene godt sammen før du fordeler i store muffinsformer, jeg anbefaler å bruke silikonformer for at det skal bli enklest mulig. Sett på bakeplate og stek midt i ovnen  5-30 minutter før du lar de avkjøle seg på rist. Jeg fikk tilsammen 12 store muffins av denne oppskriften.



Mens de avkjøler seg lager du glasuren. Jeg brukte 2 scoops med belgisk sjokolade protein, sukrinmelis, 2 ss 100% kakao, 3 ss smeltet kokossmør, ca to håndfuller kokosmasse og nok kokosmelk til at du får passende konsistens.Jeg fordelte et tykt lag på hver muffins, glasur er jo så godt!  Denne er faktisk så god at jeg slikket skåla etterpå, det ER lov når det smaker så fantastisk godt . Helt til slutt har jeg bare tre ting å si: lag, spis – NYT !




Innlegget inneholder sponsede lenker

15 kommentarer

Siste innlegg