Dagens økt og deluxe lunsj

Hei dere! I dag har jeg hatt nok en god økt, og det er så herlig å være inne i en så god treningsperiode.Mye mat og mye overskudd er nok grunnen til det, merker at det har utrolig mye å si for fremgang på trening. I dag trente jeg bakside lår og rumpe, og som alltid starter jeg hver beinøkt med å aktivere rumpemusklene mine for best mulig kontakt. Jeg har laget en egen guide for hvordan du gjør dette, som du kan finne ved å klikke her. Etter aktivering satte jeg i gang med økta mi som så slik ut:

Hipthust 3 x 12, 60 kg

Reverse hyper 3 x 15, 22 kg

Lårcurl med ball 3 x 12

Strake markløft 3 x 8, 60 kg

Bulgarske utfall med manualer 3 x 12, 12 kg

Good mornings 3 x 10, 30 kilo

Mange av dere har etterlyst bilder av hvordan man utfører lårcurl med ball, jeg fikk knipset bilder av det i dag som jeg legger ut i kveld eller i morgen. Den svir virkelig i rumpemusklene, og de vil jeg jo så gjerne forbedre! Det jeg og gjerne vil er å være i Gøteborg i helgen, der skal nemlig mine to fine teamvenninner konkurrere! Eileen og Veronica kjørte på med enda en konkurranse dettte året, og jeg ønsker dem begge masse lykke til :D


Team Sprettrumpe på poseringsdate i september! Veronica til venste, meg i midten og Eileen til høyre 🙂

Etter trening møtte jeg min kjære far som ble med meg på kontraktsmøte for kjøp av leiligheten min. Jeg kan fortsatt nesten ikke tro det – jeg har kjøpr min helt egen leilighet som jeg nesten ikke kan vente med å ta over! Jeg er så lykkelig for det at jeg har ikke ord, og er så glad for at jeg har verdens beste foreldre som har gjort det mulig for meg. Jeg synes dette var grunn til å feire, og slo til med en luksuslunsj deluxe! Speltlomper, serranoskinke, avocado, roastbeef, philadelphia og ferske grønnsaker høres kanskje ut som en magisk kombinasjon? Det var det også – og jeg er nå god og mett etter dette fantastiske måltidet:



Nå venter jobb resten av dagen,  håper alle dere har en super torsdag! Snart er det helg igjen 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg