Trippel trening

Det ble faktisk trippeltrening på denne jenta i dag også! For andre gang denne uken, ikke verst om jeg så skal si det selv 🙂 Jeg startet dagen på Maxpuls klokken 06.15 på en time med kettlebells og kroppsøvelser. Alt for lenge siden jeg har vært der nå, men det skal jeg gjøre noe med fra neste uke! Jeg har skrevet ned øktene i kalenderen min og jeg kjenner jeg gleder meg allerede! Det er så utrolig morsom type trening, og ingen tvil om at den er effektiv. De skal straks starte opp med Crossfit også og jeg vurderer veldig å melde meg på det. Det er så gøy ut!


Etter timen på Maxpuls var jeg jo ute på luftetur som jeg skrev om tidligere i dag. Deretter ventet jobb, og rett etterpå dro jeg til Hit the gym for å gjennomføre ukens siste beinøkt. God kontakt og pump gjennom hele økta, og jeg la til en øvelse som i utgangspunktet ikke står på programmet også. Det var Siri som viste meg øvelsen, dere ser henne forresten som snikfotograf på bildet under 🙂 Jeg vet ikke helt hva øvelsen heter, men jeg døper den sidelengs reverse hyper!  Dere utfører den som jeg har vist på bildet under, sørg for å holde foten strak mens du drar den ut til siden. Stopp ca. ved hoftehøyde, så skal du kjenne at denne virkelig svir på utsiden av rumpemusklene dine! Den hjelper på den måten å få en “rundere” form på rumpa, da den jobber mer med utsiden enn andre øvelser jeg har på progammet. 



Tights / topp / sports-BH / sko (sponsende lenker)

Denne øvelsen kommer jeg definitivt til å fortsette med, for den svir virkelig på de rette plassene! Har du prøvd denne før?

6 kommentarer
    1. Har prøvd den, og virker som jeg må fortsette med det! Jeg har absolutt ingenting på “rompehoftene” om man kan si det ;p hehe. Så må jobbe med en rundere form når man ser meg bakfra! Takk for tips 😀 hatt trippeløkt i dag selv! Er så digg når man har tid og energi til det, tross for eksamenstid. Kos deg maassse i Paris forresten:)

    2. Superwoman! Hjelpe meg,hvor får du energien fra Nora? Jeg har to økter dagen 3 ganger i uka nå og ellers en de andre dagene og jeg må si at en tredje hadde vel vært i meste laget:P Den øvelsen så bra ut,jeg skal prøve den selv! 😀

    3. Hvordan klarer du å trene så mye men samt. beholde puppene dine? Har hørt at det er vanskelig å trene veldig mye uten å miste puppene og føler selv at de begynner å bli mindre etter at jeg startet å trene. Hvordan gjør man det?
      VERSÅSNILL OG sVAR!!! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg