Posedown

God morgen! Jeg er tidlig oppe for å lage dagens lunsj før jobb, matboksen er alltid med 🙂 Ingen unnasluntring nå, det er jo tross alt ikke mange dager igjen til NM. Det er akkurat en uke til jeg flyr til Oslo nå, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal faktisk være igjen i Oslo en hel uke etter konkurranse for å jobbe der, blir gøy å teste ut livet i hovedstaden! Før den tid er det mye som skal ordnes frem mot NM, blandt annet må jeg bli bedre til å posere. Bare ved å gjøre små justeringer blir helhetsinntrykket så mye bedre, og det merker jeg utrolig godt allerede. Synes jeg har blitt mye flikere og gleder meg til å vise det frem til dere neste helg.  Jeg øver altså en hel masse – og her er noen bilder fra sist poseringstrening med den fineste teamjenta Linn.



Viktig å smile til speilbildet 🙂

Lunsjen jeg har stått opp tidlig for å lage blir akkurat den samme som i går – men det gjør meg ingenting fordi den er så utrolig god! Røkt laks, ferske grønnsaker og kalorifri dressing fra walden farms. Ikke bare er det godt, men også utrolig enkelt. Gleder meg allerde til å spise den om noen timer, matvrak som jeg er! Nå må jeg komme meg avgårde, ukens siste arbeidsdag står for tur. Ha en herlig fredag alle sammen, nå er det straks helg 😀

13 kommentarer
    1. Et lite tips til NM: Ha håret mer som du har det her. Under Stavanger Open ble helhetsuttrykket ditt dårligere enn nødvendig fordi håret virket rotete. Prøv å lage myke bølger og et samlet, jevnt mykt hår. Dette vil ramme deg inn mye bedre. Sammenlign deg med de andre jentene i din klasse fra Stavanger Open så ser du hvordan det rettere og mer samlede håret blir en fin bakgrunn istedenfor å dra oppmerksomhet vekk fra kroppen.
      Ellers masse lykke til med NM, du har en veldig fin form så dette kan gå riktig så bra 🙂

    2. Håret er vel smak og behag, men jeg også syns ditt hår naturlig uten krøller er finest. Da får kroppen (som by the way ser smashing ut) være det som skiller seg ut. Gleder meg til å lese hvordan det går i Oslo. Og forhåpentligvis er det livefeed der også?? Masse lykke til Nora.

    3. Gleder meg til å se dere jenter på scenen igjen:) men et lite spørsmål, poserer du med motsatt strake bein med vilje? La bare merke til at du står motsatt av alle jentene fra siden 🙂 foten strak i stede for bøyd. Ellers ser alt bra ut! Formen din er rå om dagen 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg