hits

Paradis, powerbowl & beachformen

26.03.2013 - 08:06 4 kommentarer

For noen fantastiske dager vi har hatt! Korallrev, fargerike fisker overalt, skilpadder, hai og nydelige solnedganger - kan virkelig ikke klage på livet da. Når jeg i tillegg fikk en formiddag på den fineste stranda jeg har sett så langt i livet, Whitehaven, da ble påsketuren perfekt :)  Dette knuser virkelig både Hawaii og Thailand, spent på å se om noe kan toppe vakre Whitsundays. Skulle ønske jeg hadde undervannskamera så dere kunne ha sett hvor nydelig det var, men her kommer iallefall noen bilder som ble tatt på overflaten:

Ikke rart jeg er hoppende glad etter denne turen :) Whitsundays var rett og slett paradis. Vi skal bevege oss lenger nedover kysten, og vi har en 14-timers busstur forran oss. Middag før avreise ble en skikkelig god powerbowl! Elsker å blande cottage cheeese inn i havregrøt, også en fin måte å få i seg protein for de som ikke har/vil kjøpe proteinpulver :) Jeg kokte ca. 50 g havregryn med vann før jeg moste inn en banan for ekstra søtsmak. Deretter rørte jeg inn 250 g cottage cheese og toppet det med epleskiver. NOM :) Jeg spiser ofte to måltider om dagen her nede, blir ikke like sulten i varmen som jeg blir hjemme. Fyller jevnlig på med frukt da - det frister uansett temperatur! Verdens beste snacks :)

Påskekosen er ikke over for vår del, neste stopp er Fraser Island som også skal være utrolig fint. Gleder meg masse, og hvis det er i nærheten av denne turen da er i allefall denne jenta fornøyd :D Her er enda et bikinibilde til dere som tidligere har etterlyst beachformen, på verdens nydeligste strand:

4 kommentarer

Silje

26.03.2013 kl.20:36

Wow, du ser helt fantastisk ut! For et forbilde! Digger at du får til en kombinasjon av reising og trening, ikke alle som får det til akkurat :-) Stå på!!

Anna Tatjana

26.03.2013 kl.22:05

Det virker som du har det supert på reisen, kjenner meg veldig igjen i mat-utvalget ditt. Blir ofte cottagecheese og frukt på meg når jeg er på treningsopphold i thailand feks :)

Kos deg videre!

DS

28.03.2013 kl.09:27

WOOOW! For en kropp :D

Fitnessnora

05.04.2013 kl.11:10

Silje: tusen hjertelig takk for det, godt å høre :D

Skriv en ny kommentar