hits

Happy hiker

06.03.2013 - 09:14 8 kommentarer

Alt jeg noensinne har hørt om New Zealand stemmer - det er helt fantastisk vakkert her! Jeg elsker det allerede, enda vi bare har sett en liten del av landet enda. Vi kjørte til landets versjon av Nordkapp, det nordligste punktet Cape Reigna og gikk langtur i det nydelige landskapet. Jeg har lyst til å ta en roadtrip i Norge også kjenner jeg, mye av mitt eget land jeg ikke har sett enda. I tillegg til at naturen og utsikten er helt fantastisk her var det ubeskrivelig godt å være aktiv igjen! Veldig happy hiker her vi vandrer rundt i det fineste landet jeg har vært i så langt. Jeg har ikke kastet opp de siste to dagene heller - krysser fingrene for at det holder seg sånn :) Virker som magen var fornøyd med å slippe Kinamat. Husker ikke sist jeg svettet heller, så det har virkelig vært noen herlige dager her nede. Ikke bare er det en fin måte å utforske landet på, men finfin trening også!

Over ser dere gliset vårt av en bil, som må kjøres på venstre siden av gata! Kjennes veldig merkelig, men sjåførSofie gjør en super jobb mens jeg er flink kartleser. Egentlig er vel det med kartleser mer en unnskyldning for at jeg en elendig sjåfør, men det er en veldig fin unnskyldning ;) Oppe i nord var det ikke så enkelt å finne overnatting, så vi sov faktisk i bilen en natt ( unnskyld, mamma). Spiser i bilen gjør vi og, the simple life dette :) Heldigvis er supermarkedene akkurat som hjemme, og jeg er happy så lenge jeg har cottage cheese, havregryn, knekkebrød og frukt.

Heldigvis er det strender i stedet for snø her, det vet vi å utnytte! Både til turgåing, bading og leking i de store sandddynene. Det fine med å kjøre selv er at vi stopper hvor vi vil, 90 mile beach hadde utrolig mange perler.

Vi sitter nå på en internettkafe i byen Whangarei og er på vei sørover igjen. Etter noen kystdager skal vi komme oss innover i landet, men først har vi et fjell som skal bestiges imorgen! Skal legge oss på lading til det nå, god natt alle sammen :)

8 kommentarer

Ida Kristine Eikenes

06.03.2013 kl.11:27

Kjempe fine bilder :-) ser ut til at dere koser dere max :D

misforstaaelsen

06.03.2013 kl.14:59

Så fine bilder! :)

spfit

06.03.2013 kl.17:01

Så helt herlig ut!:)

Følg veien min mot silikon og trening.

www.spfit.blogg.no

Karoline

06.03.2013 kl.17:15

Ååå, nå fikk jeg ekstra lyst til å reise dit! Elsker å gå på turer i fin natur, så det høres ut som midt i blinken for meg :)

malenesadventures

06.03.2013 kl.21:16

Åå, så gøy!

Malin Thomassen

06.03.2013 kl.21:39

Hei!

Elsker den x-life t-skjorten, hvilke type er det? X-life active logo, eller bare X-life logo tee? http://www.x-life.no/categories/treningsklaer#action=filter&price=0,2999&parent_category=42&static_manufacturer=&cKategori=182&mProdusenter=16

Vilde

06.03.2013 kl.23:35

Herregud for et liv du har der nede!! Misunnelig som bare fy, du aner ikke! Gjett om det er til stor inspirasjon for reiseglade meg da! :D Kos deg masse videre!

Frøken;)

07.03.2013 kl.10:23

fy fader så misunnelig jeg blir bare av å se alle bildene!! nyt det mens du kan=)

Skriv en ny kommentar