hits

Beindag og høstmat

09.10.2012 - 19:56 10 kommentarer

Alt man trenger til beinøkt :) 

JA - det er en grunn til at jeg sitter på gulvet og gliser på bildet over :D Gjennomført en dødsbra beinøkt - ingenting er så godt som den følelsen! Jeg har jo alltid elsket å trene - men gud så mye mer jeg setter pris på gode økter etter en periode hvor jeg ikke har fått trent så mye som jeg ønsket. LOVE IT! I og med at jeg bare trener styrke 3 ganger i uka nå blir øktene nødvendigvis tyngre og lengre. Må bare gutse på når jeg først er på Kaliber - ingenting kommer av seg selv :) Veldig mange spør hvilke kosttilskudd jeg tar - og egentlig er det ikke så veldig mye. Etter trening drikker jeg XtraVol som er en blanding av BCAA og L-glutamin + Krea-Bolic. Før jeg legger meg tar jeg ZMA og tar et par fatburners for energien sin skyld i løpet av dagen. Ikke så mye hokuspokus med andre ord :)

Etter dagens beinøkt var det klart for en digg middag, chili con carne. Dette er en gjenganger hos meg nå om dagen - det er så godt!Karbonadedeig, paprika, rødløk, kidneybønner, en presset hvitløk og litt chili stekes først i panna før man tilsetter en boks hermetiske tomater over som saus. Ikke så veldig fargerikt - så det ser ikke like digg ut som det smaker, men dette er virkelig en perfekt høstrett :) Spicy og varm mat til kalde høstkvelder er perfekt! Gikk for en litt mer fargerik dessert, mager vaniljekesam og oppkuttet frukt. Sunt, søtt og godt :) Ikke minst enkelt, digg dessert på under 3 minutter! Nå skal jeg ut i høstmørket med mann og bikkje - ønsker dere alle en herlig tirsdagskveld :)

10 kommentarer

Digger matbildene dine, blei svolten sjølv om eg akkurat har spist :) Ingenting slår gode beinøkter!!! :D
Ah så digg mat :D :D Kos deg masse ute i høstmørket :) Herlig med kveldsturer nå i den friske luften :)

Rannveig Dahl

09.10.2012 kl.20:11

Så herlig, og velfortjent! Og beinøkter er jo ekstremt digg også da! Du ser flott ut, forresten! Gløder :)

Tina

09.10.2012 kl.20:26

NAM! Tror akkurat at jeg fikk en idé om hva jeg skal ha til middag i morgen ;-)

Linn Cesilie Tovås

09.10.2012 kl.20:31

Haha, flere som har hatt photoshoot i garderoben ser jeg... ;)

emiliemolsen

09.10.2012 kl.20:47

Deilig med gode økter :-) Og noen gode matbilder var det også!!

Vilde

09.10.2012 kl.22:33

Deilig med tunge og gode økter! Jeg også har styrke kun 3 daer i uken. Starter dette programmet denne uken, så får vi se hvordan det går! :D Hadde litt liten tro på det, da jeg er vant til å trene styrke 5 ganger i uken! Men fikk litt mer tro nå når jeg så at du også har den splitten! :P Hehe!

Håper du får en fin uke videre!

christinestrening

09.10.2012 kl.22:57

Det skal testes allerede i morgen :--)

Kesia Luise

09.10.2012 kl.23:39

åh chili con care er lenge siden jeg har laget! og jeg som er så matlei! Perfekt :D Godt med ei sånn økt. kan leve lenge på det <3

silje

10.10.2012 kl.18:39

Digg mat! Takk for at du er så flink til å legge ut så mye god mat! Greit med litt inspirasjon i matveiene.

Skriv en ny kommentar