Kveldskos

God kveld 🙂 Svett og sliten jente som blogger nå – med en velfortjent og stor bolle bærfluff ved siden av meg. Perfekt kveldskos! Frosne jordbær, vaniljekassein og stevia vanilje er all you need 🙂  Så får du en stor bolle med rosa herlighet, som tilogmed matchet tskjorta mi i dag! Til vanlig spiser jeg fluffen min akkurat som jeg gjør nå, nemlig som dette:


Men innimellom prøver jeg å være fancy og presanterer den som dette 😉

Trente på Maxpuls i dag også, intervall-sirkel trening er vel det mest beskrivende. Pulsen min oppe i 190 i løpet av timen så ingen tvil om at denne typen trening tar på! Elsker at jeg kan kombinere styrke/utholdenhet, så er det så gøy med gruppetimer som virkelig tar på. Aerobic og zumba er virkelig ikke noe for meg, men denne typen trening er både dødsgøy og effektiv 🙂 I morgen er det tilbake til mitt kjære Kaliber, dag 2 av det nye programmet mitt skal kjøres. Det er verdt å nevne at jeg er så støl etter beinøkta på i går at jeg knapt klarte å gå ned trappa til blokka vår i dag tidlig, og mistet nesten bussen fordi jeg gikk trengere enn en 80 år gammel dame. Haha, heldigvis løsnet det med god oppvarming før treningsøkta i dag. Sulten som en ulv da jeg kom hjem, og lagde dette mestermåltidet:


Stekt karbonadedeig, kidneybønner, rødløk, sopp, paprika og sukkererter. NOM!

Nå skal jeg faktisk finne senga snart, opp tidlig for å gå en langtur med Ayla før jobb i morgen. Litt dårlig med bilder av henne nå siden det er så mørkt både på kveldstid og på morgenen, det er virkelig blitt høst!  Legger likevel ved et bilde fra helga, en av de få fine dagene med fint vær vi har hatt i det siste. Verdens fineste jente og cardiopartner har jeg, det er det liten tvil om 🙂

Natta!

16 kommentarer
    1. Det er ikke vanskelig å gå saktere enn en 80 år gammel dame – de kan faktisk være gaanske spreke! Dessuten har de som reel rulator, så de kan jo bare sparke fra og fly avgårde ! 😛 Hehe!
      Syns du er flink jeg!
      Også har du verdens kanskje (les: ikke bare kanskje) fineste hund! 🙂

    2. Namnam 🙂 Kveldsmaten her ble proteinlapper med cottagecheese og syltetøy. Må si meg enig med deg ang gruppetimer. Prøvde meg en gang på Zuma. Så malplassert har jeg aldri følt meg før. Aldri igjen for å si det sånn, hehe. Men veldig enig når det gjelder gruppetimer som kombinerer styrke og kardio, jeg har fått helt hekta på kettlebells-timer. Ayla er forresten virkelig tidenes peneste kardiopartner 😉

    3. Kjenner meg igjen i den spisefluffrettfrabollen;) Det er SÅ godt, må bare spises opp så fort som mulig (for noen andre tar det, hehe)=)

    4. NAM, fluff!!
      Hvordan går planlegging av jordarundtreisen din forresten? 🙂
      Jeg og søstern har nettopp betalt alle flybilletter! gleder meg!!
      Hvor skal dere først? hva jobber du med, og har du fått permisjon når du skal ut å reise? 🙂

    5. Hei 🙂
      Ellie Marie er ei jente fra Geneva, Amerika som ønsker å jobbe som barnevak hos en norsk familie neste sommer. Altså 2012. Jeg kjenner henne fra da jeg selv var utvelskings student og vi gikk på samme skole og kan forsikre om at hun er kjempe koselig og ansvarsfull.
      Kan du hjelpe henne med å komme i kontakt med flest mulig folk her i Norge? 🙂
      Om du trenger å vite noe mer er det bare å finne henne på facebook.
      Håper du kan ta deg tid til å hjelpe henne, det hadde både hun og jeg satt veldig pris på!
      Mvh Eline

    6. Hei Nora! Følger bloggen din hver eneste dag. Du er så inspirerende, og du har lært meg masse! Bor du i Trondheim? evnt, er du noe i oslo området? jeg spør fordi jeg vil tilby deg gratis fotoshoot! Ta gjerne en titt på hjemmesiden min 🙂 http://www.karinawiik.no 🙂

    7. Hei Nora! Får jeg spørre om hvor mange kalorier det er i den bærfluffen? Den ser jo så sinnsykt god ut! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg