Vi drar till fjällen

FREDAG 😀 Endelig – jeg har gledet meg til denne dagen hele uka! Jeg er nemlig straks klar for avreise til Spiterstulen – og i morgen går turen opp til Galdhøpiggen. Jeg har aldri gått opp dit før, så det blir gøy 🙂 Værmeldingen er ikke super – men hva gjør vel det med supre turkamerater? Sikker på at dette blir bra! Fikk tid til en treningsøkt i tidligere i dag, lot beina være i fred med tanke på at de må være friske og raske til i morgen. Kjørte ikke etter programmet mitt i dag med andre ord – men tok bare en økt på feelingen. Veldig godt å bare trene akkurat det jeg har lyst til og det var rygg og skuldre som fikk gjennomgå. Økta så slik ut: 

Nedtrekk 3 x 10, 45 kg

Stående stangroing 3 x 8, 40 kg

Pullover med hantel 3 x 8, 17,5 kg

Facepull 3 x 10, 35 kg

Omvendt flyes 3 x 8, 15 kg

Militærpress 3 x 8, 35 kg

Fronthev med manualer 3 x 10, 7,5 kg

Sittende sidehev 3 x 12, 6 kg

Rotator cuffs 3 x 15, 2 kg

Veldig fornøyd jente med økta – og veldig fornøyd med disse skoene! Jeg blogger aldri om produkter jeg ikke liker selv om jeg er sponset – og disse skoene kan jeg med hånden på hjertet si at jeg anbefaler på det sterkeste til styrketrening! Lette, behagelige og helt flate – altså perfekt til å løfte 🙂 

På hytta hvor vi skal overnatte er det ikke mulighet til å lage mat, så da må det pakkes ned litt på forhånd. Skyr, frukt, cottage cheese, kylling og grønnsaker i tillegg til smartshake med havregryn og protein er det som blir med meg på tur! Og den elskede lakerolen min selvfølgelig 😉 Dette er selvfølgelig ikke mat til en hel helg – vi kommer hjem igjen i morgen kveld. 

Som snacks har jeg med et par av mine hjemmelagde powerbarer! Fulle av god energi som er perfekt til turen opp til toppen av Norge. De ble superduper gode, her er oppskriften: 

1 most banan

1 ss mandelsmør

2 ss sukrin

1 scoop troponin sjokoladeprotein

75 g havregryn

1/2 ts bakepulver

1 neve gojibær

Pumpkinpie spice og kanel ble også med i min oppskrift, men dette kan sløyfes. Rør alt godt sammen, og stek i 10 – 15 minutter på 180 grader. La de avkjøle seg før du deler de opp i passende biter, jeg fikk 5 stk. Næringsinnhold per bar blir da ca 135 kcal, 3 g fett, 8 g protein og 16,5 g karbohydrat


Nå kommer jentene for ta meg med på fjellet – GOD HELG ALLE SAMMEN!

10 kommentarer
    1. God tur opp galdhøpiggen, gikk der selv sist fredag (ikke veldig bra vær da heller), så kle deg godt, var noen minus, sne og kraftig vind da vi nådde sneen. Men det er en ufattelig fin og deilig tur. 🙂

    2. Goood tur. Vi var der for 4 uer siden. NULL sikt på toppen. Men de har postkort hengende der så man får sett hvordan det ser ut der likevel 😉 Skal dere går fra Juvass eller Spiterstulen? Vi gikk fra Spiterstulen. Dobbelt så langt, flere høydemetere og veldig fint 🙂

    3. Disse så veldig gode ut! men kjdelig at du bruker så mye “rare” ingredienser som folk flest ikke har – har jo så lyst til å prøve det du lager!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg