Kontakt meg

04.09.2011 - 12:15 4 kommentarer

For annonsering, samarbeid eller PT-timer, kontakt meg på nora@fitnessnora.no. Jeg har desverre ikke kapasitet til å ta inn flere nettkunder for øyeblikket, men vil oppdatere fortløpende om det skulle bli noen ledige plasser ♥ 

4 kommentarer

NAO

15.10.2012 kl.17:49

Hei!

Hvor lenge varer denne Nora avtalen på Kaliber?:) tenker å melde meg inn.

Ussa

13.01.2017 kl.23:34

Virker kanskje litt merkelig, men jeg også elsker yoghurtnøtter og når jeg først setter i gang blir der ofte veldig mye yoghurtnøtter! Hva tenker du er en normal mengde nøtter (yoghurtnøtter og andre typer) til f.eks en fredagskveld foran TV?

Fitnessnora

15.01.2017 kl.22:21

Ussa: Jeg aner ikke hva som er normalt sånn generelt , men vi kjøper en full boks og kan fint spise opp den :) Så det er normalt her i huset :)

21.02.2017 kl.09:16

Hei, dette var en kommentar til innlegget Slynger og smoothie 16.2, lurer på om du har mulighet til å svare: Hei, fine øvelser, men hva tenker du om å gjøre slike øvelser under graviditet? Både vanlig (front)planke, på ball, i slynge osv og sideplanke? Ok i begynnelsen av svangerskapet ( og når man f eks ikke vet ennå om man er gravid?:)) men være mer forsiktig etterhvert? Jeg opplever at ikke alle fysioterapeuter har like mye kunnskap om mageøvelser under og etter graviditet, og det er så frustrerende, når man leser så mye ulikt. Etter graviditet har jeg hørt at planke er helt nei-nei, men så leste jeg en dansk treningsbok for kvinner som hadde født/skulle komme i form som anbefaler planke! Bah! På forhånd tusen takk for svar!!

Skriv en ny kommentar

hits