Morgenstund har gull i munn


Her er resultatet av gårsdagens brødbaking! Mandelbrød er ikke bare utrolig godt, men kan også nytes uten å få vondt i magen etterpå 😉 I tillegg er det veldig enkelt å lage, og er ferdig på en halvtime! Oppskriften er veldig inspirert av Kristine Weber, men med en saltere twist.

Ingredienser:

2 egg

2 eggehvitter

70 gram mandelmel

20 gram hi-maize

10 gram bakepro

1 dl mager kesam

1 ts bakepulver

Salt, oregano, hvitløk- og chili-krydder.

Pisk eggehvittene stive med krydderet, og sett dette til side. Pisk to hele egg med mager kesam, tilsett alt det tørre og visp sammen. De stivpiskede eggehvittene vendes så forsiktig inn, og hell røren i en brødform med bakepapir. Stekes midt i ovenen på 180 grader i ca. 30 min.  

Masse energi etter denne FANTASTISKE frokosten, og den skal jeg snart ut å bruke! Straks klart for Bootcamp på Lillesand i sola, og det er alltid like gøy 🙂  Håper alle dere lesere har en fabelaktig lørdag, det skal iallefall jeg ha!

18 kommentarer

Siste innlegg