hits

Lunsjdessert!

21.06.2011 - 12:25 12 kommentarer

Er av julaftens høydepunkter er desserten, og her i huset blir det alltid servert riskrem. Jeg ELSKER mammas riskrem, men riskrem ala Nora er ikke så verst den heller ;) Den kan tilogmed nytes som lunsj! Ingrediensene vises på bildet under: cottage cheese, mandler, funlight og mandel essens.



Jeg blander cottage cheese og et par dråper essens, så får den en fin og god smak. Fun light er en god erstatter for bringebærsaus, og topping er hele mandler. Smaker digg, og den er full av proteiner og sunt fett. Så lett er det, og  jeg kan med god samvittighet spise dessert til lunsj :) Velbekomme!

12 kommentarer

motivasjontiltrening

21.06.2011 kl.12:40

Snadder ;D

christinestrening

21.06.2011 kl.13:20

Genialt :-) Det skal garantert bli dagens dessert!!!

frisksomenfisk

21.06.2011 kl.13:34

NAM:D

lilleproteiin

21.06.2011 kl.13:54

Ja, jeg kan spise ren CC, det er såååå godt! :D

Heidi

21.06.2011 kl.16:12

Blander du ut funlight i vann før du bruker den som saus?

Fitnessnora

21.06.2011 kl.16:29

Heidi:

Jeg gjør ikke det nei, men om du synes det blir for sterkt med ublandet kan du prøve deg frem med vann :)

Kristine

21.06.2011 kl.20:01

Riskrem er også min favoritt, og det går mye i cottage cheese for å erstatte herligheten! Jeg pleier å røre eget syltetøy av jordbær eller bringebær og sukrin og ha det over med kanel :) Ma skal saften testes ut også, takk for tips :D

Linda

21.06.2011 kl.20:11

Eeelsker CC. Spiser lett et par bokser om dagen.

laaa

21.06.2011 kl.21:14

Takk for tips, så godt ut :D

Ragii

21.06.2011 kl.22:40

mm.. hørtes godt ut :) Pleier bare å bruke CC og lett syltetøy, men mandelessens gjør nok susen! Skal prøve i morgen! :)

Karoline

23.06.2011 kl.00:52

Fun light kan jo blandes med så mye! Vaniljekesam og bringebærsaft er NAM!

Solveig @ poona

23.06.2011 kl.22:39

Ågud, gjett hva jeg skal spise i morra. Det der frista noe sinnsykt, så når jeg allerede har ingrediensene - ja da blir det riskrem med bringebærsaus til frokost!

Skriv en ny kommentar